Monday, May 31, 2010

tabahkanlah hati Ya Allah~

ya Allah,, nape la aku kena camni,, sape la makhluk Mu itu Ya Allah.. ape la salah aku pada die.. nape aku tetibe kene camni.. die add aku di fb, then pesal lak die tbe2 nak maki and hina2 aku.. seangkan aku tak knal langsung die.. hanya apprve die jek.. then komen kat wall die sket berkaitan ngan die unye status..tetibe die tls kat wall aku..



Azam Hai nie siape ??

42 minutes ago ·  · 
プリモイア トメイ
プリモイア トメイ 
tah,awk yg add sy
39 minutes ago · 
Azam Hai
Azam Hai 
kenape u add aku ??
maaf fb aku utk wanita Cantik saje.
kau ni memang bodoh Org kampung. aku tengok muka kau pun nampak muka kampung. kulit babi. tak bersih. sedar la sikit diri tu. dah datang dari kampung tu bwat la cara kampung.ok?
38 minutes ago · 
プリモイア トメイ
プリモイア トメイ 
ye ke?
so what?
tak sdr dri, aku tk pnah la add org yg mlut cm ko ni..harap jek islam, mlot cm kapir pon ade ,blah la weyh
35 minutes ago · 


sorry, tapi aku tak hadap sgt la ngn die unye fb tuh.. pesal lak aku nak add die lau aku tak knal die?? sume fans yang aku ade sume aku nye mmbr sklh rndh smpai ke u.. npe la aku leh jmpe dak ni mlm ni.. sdh sgt2 mlm nihh.. then die komen lak pic adek laki yang bawah aku tuh..


Azam Hai 
hodoh muka
39 minutes ago · 
プリモイア トメイ
プリモイア トメイ 
jgn m'hina cptaan TUHAN
38 minutes ago · 
Azam Hai
Azam Hai 
yayayala
37 minutes ago · 
プリモイア トメイ
プリモイア トメイ 
tgk care ko ckp ni ann..
bek ko tobat la weyhh,, ptt la takde yg bekenan
34 minutes ago · 
Azam Hai
Azam Hai 
sbb mmg tak kacak pon
34 minutes ago · 
プリモイア トメイ
32 minutes ago · 


then die komen pic adek agkt aku plak..

Azam Hai 
nie pon hodoh haha byk bf kau
37 minutes ago · 
プリモイア トメイ
プリモイア トメイ 
tati bace ke adek ngn bf takti beza?skola smpai mne ko ni?ke pki kabel?
35 minutes ago · 


then tah ape tah dlm pale otak die, die komen lak pic aku,, aku pon tak tau la npe ade manusia yang camni kat dunia ni..

Azam Hai 
mmg Org kampung
48 minutes ago · 
プリモイア トメイ
プリモイア トメイ 
lntak ah, yg pnting aku tk nyushkn org cm ko
46 minutes ago · 


and sory, komen2 yang aku copy ni dah takde da kat fb aku, layaknye ade kat fb binatang2 cam die jek.. and yang terakhirnye die leh tls agy kat wall aku TOLONG LA JANGAN ADD AKU, wehh! tolong la.. lau bukan kawan skola or u, takde maknenye aku nak add smbarang2 orang, yang aku tak knal, tu la orang yang add aku,, pling benci bf aku sllu tduh aku wat cmni gak!!  and wat sape2 yang bace blog aku, kuar kan la belang korang tuhh, supaya aku tau yang korang ni tak layak jadik fans aku!! aku harap korang tak tergolong dalam golongan mlot2 yang sejenis ngn die nih,, sbb aku tak sebot pekataan2 camni, aku tak layak kawan ngn korang, and disebabkan korang yang segolongan ngn die ni, so korang agaknye layak kawan ngn binatang jek sebab korang dah samekan diri korang tuh ngn binatang,, and aku nii bukanlah binatang tersebot sebb yang aku tau Allah ciptakan manusia ni len dari binatang n lagi2 la ngn KHINZIR tu..fininshh!! fullstop!!








**dialu-alukan LIKE :B

5 comments:

fateen innanie said...

MELAMPAU TU NADIAH~BLOCK HIM! CAM BAGUS JE MAMAT TU! PEHAL SAKIT HT SGT?

nard deen,, said...

heheh..tah la tyn.. da remove da trus block!
tak pasal2 jek, lau knal tkpe lagak, ni tak pnah jmpe pon,, haihh~

Amirul Elmy said...

ko bomoh je die tu...biar xblh berak smpai mti...smpai ati die ckp ko cmtu...sdih aku dgr :(...nmpk sgt org tu org paling pengecut dlm dunia...xbrani letak gmbr die...baling batu sembunyi tgn...wt fb cme nk dpt sumpahan+maki org lain je...mmg xslamat la mamat CELAKA tu...geram siot aku ble blog ko ni...rse cm nk cri je sp bdk tu...nsb baik xd gmbr...PENGECUT!!!

nard deen,, said...

ade la pic nye sengal..
hahaha..aku da remove baru aku copy..
u yang tak appear tu=)

ziqri said...

sedih sy dgr :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...