Saturday, January 8, 2011

KAU JANTUNG HATI KU !!

BLOGWALKING
terjumpa plak dengan contest dari 
incik OPAM ni :)


FEWWITT !!
.. join lagi ini SWEET PUNYE contest ..
nak join ?? KLIK SINI


mari bersama incik Tuan Belog bersama kekasih hatinya ..


~ this is our first date  ~

gambar tak terang macam gambar kat surat kabar kan ? [ gambar kat surat kabar pon terang oii ]
nggeee :B ..dah macam pelayan restoran plak kan? hehe.. kami kenal hati budi masing2 sewaktu berjumpa kat FB .. [ tengkiu very much to ALLAH n the social web ]
bila selidik2 .. rupe2nye kami penah satu skolah selama setahun :)
sungguh tak perasan sama sekali sebab kami adalah LOW PROFILE !
nak terus terang , muke die mase frst time jumpe memang takleh blah [ sorry honey ] .. tros duduk kat krusi depan then ajak gi makan sebab da lapar :B


~ our second date ~

actually usia kami bercouple baru jek 
6BULAN - 4MINGGU - 14JAM - DAN 2 MINIT
dulu ,  sebab tak pernah berjumpa , [ harap sekolah jek same ] .. T_T ..
si dia yang nadia gelarkan MR.E dalam belog ni sanggup datang dari 

UIA -------------------------------> UUM

thanks dear ..
kami memang selalu bergadoh .. cemburu tak payah cerita , memang selalu , tapi sifat tolak ansur kami kuat and nadia ni penyabar sikit :) ..
thanks jugak buat umi MR.E yang banyak bagi nasihat2 cinta .. sape2 yang nakkan nasihat cinta dari umi berhubung dengan masalah korang boleh tekan 

ON CINTA ke 999

haha ..biar polis yang jawab .. talian ni khas buat nadia dengan MR.E sahaje ye ..

the word that always he said .. [ broken English ] 
" walau ape pon jadik kite tetap bersama ye sayang "

bagi sesiape nak join, klik SINI :)

------- :: nadia tag :: -------

sape2 yang nampak contest ni pon boleh join gak :)
sebab expired contest

 ------::  3rd of February 2011 ::------







**dialu-alukan LIKE :B

4 comments:

nadia said...

hoho...
mcm best je contest ni! =)
tq nadia sbb mengetag ye..
heeee~

nard deen,, said...

same2 kak :)

nusha said...

syg,kena wat kat fb gak ea...huhuh~~insyaALLAH yer yunk...xsbr nk tunggu result GA nadia!!

nard deen,, said...

mtk maaf kak nusha..hadiah lmbat lg..nadia ade mslh kewngn skit..tp memang akan bagi :)
hope akk calon2 nye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...