Friday, February 11, 2011

topup anda sudah sampai :) Alhamdulillah

salam  semua.. 
nadia baru email kan topup2 kat email korang semua ye..
sila jenguk email korang bagi and beri feedback pada nadia  kat comment box entry ni
untuk nadia pastikan yang topup tersebut sampai ye..
terima kaseh sebab sudi join contest nadia..
maaf diatas segala kesulitan :)

**dialu-alukan LIKE :B

7 comments:

nusha said...

nak gak topup..
yunk,buangla word verification kat bwh ni..
lg snng org mcm akak yg malas ni nak komen2..hehehe...

nard deen,, said...

ehh..ade ea kak..tak pasan pulakk..haipp! skang gak wat..heh

fadwa said...

salam akak..
trima kasih..
dah dapat dah!!
weee~
sayang akak:)
THANKS!!!!

umiliza989 said...

nak juga....xaci nie

shera haifa said...

TQ~~
dh dapat dh

misz l0vely said...

kat h0neyz xde ke??..
cdeynyer...
dpt 1st place...
terlambat msg kat ur p0st je...
huhuhu...
:(
misz_haniez0307@yahoo.com
p/s:klau nak bg xper,xnak p0wn xper...

nard deen,, said...

maaf ye..mgkin takde rezeki...cube lagi ye..mgkin misz lovely ade rezki kt blog len..jangan bersedih :)..
maaf atas sgala kesulitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...