Saturday, March 5, 2011

it's 5 MAC !!

salam buat kawan2 yang sudi joinkan diri didalam contest ke-2 nadia ni !
terima kaseh atas sokongan dari korang semua ..
sangat terharu dengan feedback korang semua taw !

 tujuan nadia buat contest ke-2 ni sebab nak ..

meraikan hari ulang tahun nadia yang ke-22 (5 mac)
supaya nadia dimurahkan rezeki .. doakan lah ye .. aminn :)
nak meraikan bersama family, tapi jauh nun di johor .. 
bersama rakan blogger pon takpe :)
harap nadia boleh buat contest lagi pada masa akan datang ..
opkos la nak naikkan trafik kan ! hik3 ..

oleh itu.. dengan rasminya nadia tutup sebarang penyertaan ke contest ni selepas pukul 
12 a.m ni ye :)
bagi kawan2 yang sudi join, nadia sangat2 berterima kaseh pada korang semua sebab sudi support nadia ..
i'Allah , ada rezeki nanti nadia akan buat contest yang lagi best untuk rakan2 blogger !



untuk makluman peserta2 contest ni , nadia mintak sedikit masa untuk membuat keputusan ye .. i'Allah 8 Mac tepat jam 12 a.m nadia akan umumkan siapa die pemenang yang akan memiliki ENCHANTEUR PARIS tersebut :)

lastly , happy birthday to me !!



**dialu-alukan LIKE :B

5 comments:

**Sy!eRA_N** said...

Epi besday nadia.....moga pnjg umo n dimurahkan rezeki...btw,8 Mac is my besday..hope ade rezeki....hahaha..
gud luck then..n wat contest bebanyak yer pasni..hikhik

MiMie AddNin said...

hepi befday nadia..
jgn makal2..
hehehe!!
moga panjang umur n murah rezeki sipaya leh wat GA lagi..
tp kene kasi saye menang laaa...
hahhaahah

NoRMa aZurA iSMaiL said...

epy belated besday..oppss, baru terlewat 1 hari...tp belated jugak kan...:)

semoga di murahkan rezki n comel2 sokmo... (^_^)

DIDOT said...

epy belated besday..semoge success selalu..;)

eMMe said...

hepi belated busday dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...