Tuesday, March 8, 2011

pemanang ' SAYA MAU ITU ENCHANTEUR PARIS '

salam semuanya ..

semoga hari2 anda ceria ceria selalu ..
nadia mintak maaf atas kelewatan entry result ni yea ?
susah sangat nak wat penilaian memandangkan kawan2 punye entry sume gila jiwang taw ..
ade yang mengayat hati .. ada yang sayu .. terharu .. sentap ati nadia .. hehe..
dari banyak2 tu, nadia tapis-tapis kan, jadilah sembilan aje yang terhebat ..
dari 9 terhebat, jadik 8 .. then 5 .. seterusnya nadia pon dapat da pemenangnya sape :)
congratulation to ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


actually, mase awal2 buat contest ni nadia nak amek gambar yang tebaik , tercantik , and sebab2 yang rasional dari peserta contest nadia , dan fokus nadia adalah yang berstatus sama macam nadia - gf-bf -
tapi mejoriti sebab sume kurang mengayat hati .. hehe .. sory .. but yang tapisan yang nadia wat tu ade jugak termasuk kapel2 .. still nadia jumpe yang lagi terbaik .. dan tu lah pemenang nya :)

kata2 die memang menyentuh hati nadia .. sebab2 die pon memang menyentuh hati nadia .. yang buatkan nadia teringatkan mak .. terfikir camne nadia ade anak nanti ..
so, pada yang join contest2 nadia jangan putus asa ye :) cube lagi mase akan datang .. i'Allah nadia akan wa contest lagi :)
lastly,
tahniah pada mama cyda and jangan lupe emelkan pada nadia

** nama **
** alamat untuk hantar hadiah **
** dan emel kak cyda ye.. **

hantar maklumat tu ke emel  
udynadya@yahoo.com
secepat mungkin ye :)





click! and nadia akan click ur hb back! :)

**dialu-alukan LIKE :B

10 comments:

NoRMa aZurA iSMaiL said...

tahniah pada mama cyda

norhayati said...

salam nadia,

mekasih bebyk yek sbb pilih mama .... alhamdulillah ... rezeki mama nmpknya nih .... jap lagik mama emel yek ... :D

MaMa CyDa said...

sorie dik .. yg atas tuh terpakai akaun gmail member plak hu3


salam nadia,

mekasih bebyk yek sbb pilih mama .... alhamdulillah ... rezeki mama nmpknya nih .... jap lagik mama emel yek ... :D

eMMe said...

tahniah!!!

nard deen,, said...

mama cyda :: beri maklumat yang nadia minta tu kat emel nadia ye kak :)...

terima kaseh :)

MaMa CyDa said...
This comment has been removed by the author.
MaMa CyDa said...

salam dear,
mama dah email tp ader errorlah ... dia bounced balik email mama tuh ... naper yek? takpe ... mama try email semula kay ....

MaMa CyDa said...

ehmmm ... konpem takleh send ke email awak ... takpelah mama bagi kat sini jeklah yek ...

nih details Mama

Saidatulakmal Binti Abdul Hamid
No 13, Jalan Warisan Puteri A2,
Bandar Warisan Puteri,
71770 Seremban,
Negeri Sembilan.

email: cyda7615@gmail.com

nard deen,, said...

salam..tq mama :)
hehe..cam mama kite pulak..
i'Allah, esok barang akan dihantar :)

nusha said...

tahniah pd yg menang ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...