Sunday, April 24, 2011

budak dirogol dan dimakan !!

salam semua ..
selalu nya nadia download cerita jek dari PAGE NI .. tapi hari ni tengah pening-pening lalat buat esemen , nadia bukak cerita sembang-sembang kosong empunya blog ..

lepas mintak izin untuk share , then , jom tengok cerita yang ade kaitan dengan tajuk tu haa ..
macam nasihat oleh empunya blog tersebut , nadia pon nak pesan , anda jangan termuntah kalau tengok , yang penting memang la sedih kisah budak ni .. nie gambar agak menyeramkan mengenai seorang budak dirogol dan dimakan dagingnya .. tp kejadian nie buka berlaku kat Malaysia ..berlaku kat arab saudi .. dan lelaki tu pendatang dari Bangladesh .. bagi sape2 yang tengah makan tu sila berhenti ye :)





ni gambar asal budak kecik ni .. comel kan ? tapi .............


macam ni la jadik selepas kekejaman tu ....



 ini .....

dan ini ..

tak tau lah ape dosa budak ni sampai macam ni sekali die buat ..
so , berjaga-jaga lah dengan orang warga asing ni .. orang kita sendiri bahaya apa lagi mereka ..





click! and nadia akan click ur hb back! :)

**dialu-alukan LIKE :B

2 comments:

nusha said...

akk pnh tgk pic ni..ngeri..

xder akal n perasaan manusia sengal tu!!

aish,emo akk bab2 gini..

nard deen,, said...

hehe..relax kak ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...