Saturday, October 30, 2010

damn beautifull!

macam tajuk entry kali ni yang kat atas tu..
DAMN BEAUTIFULL
aku SUKE GILE kot kat mercun!!
cantek! meriah jek..
dari sekecik2 mercun sampai la sebeso2 mercun..
hehe..
sume aku suke..

video

sepanjang aku dok kat UUM ni..
ni la first time aku gi perasmian konvo..
gile ramai orang..
foreign lg la belambak gile..
haha..
actually memang gile sonok la bila dapat tengok dari dekat..
hahaha..
kecohh gle..
mulot aku  ni mula mengomel jek keje nye..
hahah..
tu tak kene, ni tak kene..tu cantek, ni tak cantek..
actually, memang cantek la sume..
macam2 ragam..
aku nak upload vdeo tu..tp sygnye..
takleh bukak la plak..
ishh!! geram jek...

... the only me ...

**dialu-alukan LIKE :B

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...