Saturday, November 6, 2010

OMG!cek tuaLa wanita korang b4 gune :)


* actly aku terjumpe entry ni kat fb, n jum kite kungsi reramai :)

*okeh, aku tau jnama ni, tp tk pnah jmpe lg jenis ni..
( sekadar hiasan )

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa CINA so di translate cerita nie dalambahasa melayu....HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..check dulu expired date...Kualiti...dan paling PENTING kebersihanya...takot2 ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu...

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telahmengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan ....Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALAWANITA...disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkantuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..Almaklumla kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satupembaziran kot pada keluarga mangsa tadi...so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu.....

* jgn jimat sngat ok..

lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcmorang2 mengandung tu...Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apepenyakit anaknya..dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah MENGANDUNG.....maka hairan lah si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana diatidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukanhubungan seks..Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUSyang dikandungkan oleh pelajar terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJARTERSEBUT..MUNGKINN.....doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut keranadidapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akanmemakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut....kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu,...pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana merekatelah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiridijangkiti virus tikus yg kotor itu...

*actlly, aku xpnah jmpe yg ni..ANION ok.. bukn ONION..
** tuala wanita berbawang?? =_=' *sigh

Moral of the story.......
*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..
*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2BINATANGSILAP2  KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI...
*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAKTERJADI

ATTACHED DUA GAMBAR ANAK2 TIKUS TU SELEPAS PEMBEDAHAN DILAKUKAN...





... the only me ...

**dialu-alukan LIKE :B

5 comments:

.cik yaya. said...

betulkah? tapi bukan tikus beranak ke..bukan bertelur..setakat ni xpnh lagi dgr tikur bertelur..maaf kalau silap. hee follow ur blog dear! good info

Zezebel said...

Salam kenal.
Ngerinya la pula. tak pasal-pasal tak boleh nak beranak untuk seumur hidup.

nard deen,, said...

cik yaya :: hehe..tak tau la..just jmpe kat fb n post kt cni :)

zezebel :: be care ful :)

azura samsuddin said...

jgn pki disposable pad lah cik nard, pakai cloth pad sah2 selamat.. hehehe

http://azurasamsuddin.blogspot.com/2010/06/cloth-pad.html

http://azurasamsuddin.blogspot.com/2010/06/review-on-myluvlypad-cloth-pad.html

http://azurasamsuddin.blogspot.com/2010/06/why-myluvlypad-cloth-pad.html

sharing is caring... ;)

nard deen,, said...

hehe..kak zura jual ke kak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...