Sunday, December 26, 2010

CONTEST MUSLIMAH ANGGUN 2 :)

buat tah yang ke berapa kali punye, disebabkan tak penah menang .. sobs! sobs!~
nadia pon join lagi contest ni yang nadia tengok dari page cik yana .. hehe .. contest ni dibuat oleh cik izza .. sape nak join, meh la join reramai and anda anda sume boleh jenguk kat blog cik myzaffarida ..



sape sape yang nak masuk contest ni boleh klik kat link kat bawah pikca tu okeyh??
dengan sangat sangat SEGAN + TERUJA + DAN SHY SHY KAMBENG , nadia mengumumkan calon calon bagi CONTEST ANGGUN MUSLIMAH 2 adelah..

*

*

*

*

*

*

*

*

*



TADAAAAA!!
ni saje calon yang ade kat blog nihh .. hihihi .. simple sesaje ..
mari tengok 
satu ayat yang menggambarkan diri nadia :: i'm the only shy shy goat girl in the world
yeeeeeee!! dah! dah! .. skarang , jom kite mengetag orang orang ye .. sape lah yang bertuah ni ye ..





harap harap kali ni ade la peluang untuk menang ye? hehe .. sila tetapkan niat anda nadia! .. nadia nak test test jek , mane la tau boleh la plak menang .. actually , tak penah menang lagi dalam sebarang contest .. sebab jarang online kot .. T_T .. sobss! sobss! 





**dialu-alukan LIKE :B

3 comments:

Myzaffarida said...

As salam nard, i was here. Gudluck to u. =)

nard deen,, said...

owez wish it..thanks izza! :)

nard deen,, said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...