Wednesday, February 2, 2011

2nd contest :: saya mau itu ENCHANTEUR PARIS !!

berikutan tamatnya first contest nadia tu, nadia terus nak wat contest baru bersempena ulang tahun nadia yang ke-22, 5 Mac nanti sementara ade mase free and blom musim nak exam lagi ni kan.. hadiah pon da ade..
dengan rasa rendah dirinya nadia mempersembahkan hadiah bagi second contest ini adalah ..


well, that's the banner!!

syarat2 ?? 
tersangat lah mudah..

 disebabkan eklan die sangat la sweet! , maka nadia nak entry korang sweet! dengan letakkan gambar korang bersama orang yang tersayang dalam entry tu and cakap sikit kenapa korang menyayangi si dia :)

 follow belog nadia supaya korang tau perkembangan contest ni :)

 amek banner tu and letak kat entry yang akan korang buat tu skali :)

 tag 4 orang atau lebih untuk join n pastikan diorang tau korang tag 
die ye :)

 lastly , letak link korang kat entry ni.. sape2 yang  letak kat tmpat len, takkan dilayan :)


kali ni nadia tag ..








.. this contest will be expired on ..

 ------::  5th of March 2011 ::-----










**dialu-alukan LIKE :B

51 comments:

cikpuanhady said...

kalau ngan mak boleh gak kan?

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

nard deen,, said...

tak kesah sape pon :)

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

my shaizhar blog contest said...

saya dah joint

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

Nik Nurehan said...

nak join!!!

http://niknurehan.blogspot.com/2011/02/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

fatin fasihah masnon said...

joined!^_^

http://fatinfasihah.blogspot.com/2011/02/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

nusha said...

best2..akak join ea..tunggu..

nusha said...

http://nusha1706.blogspot.com/2011/02/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

t tgk ea..lau ader xkena gtau akak k.

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur_05.html

..m@m@ T0meLL.. said...

slm..
nk join gak

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

terjah k..

eT said...

join jugak...

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/02/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

eMMe said...

salam, join contest nadya
ini link nya:

http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2011/02/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

sila terjah blog saya yea...tQ!

IDName: eMMe (eh?! ade minta ke?)
heeee~ Salam kenal...

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

:: noremy bte rahmat :: said...

already join...

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/contest-saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

eb ezrin2 said...

join gaks tau
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html
tq
id: eb ezrin

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

join

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

join

AdiaLuze said...

Saya join jugak !!

http://adialuvluze.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

P/S : Salam kenal !! Jom join GA saya gak :)

uNa said...

join

http://husna-una.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

p/s: ape2 yg xkne, tlg informkan ek..hehe

tq

shieydah-shieda said...

saya join jugak..
ur n3 here..
tq!!!

http://shieydah-shidah.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

vaithis said...

Name : Vaithis

saya dah join and follow u... follow me also

http://vaithis-vaithis.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

fa10 said...

saya join,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

S@hB@Nu-BaNuu said...

Saya join gakk..

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

NOOR FATIN said...

saya join!!

check tauu!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mahu-itu-enchanteur.html

:)

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq

juelee said...

salam..

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

haiza aryani ilyas said...

salam..saya join ea.. :)

http://haizaryanilyas.blogspot.com/2011/02/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

suelyzcomel said...

saya dah join dah

http://ladydottysuelyzcomel.blogspot.com/2011/02/saya-mao-itu-enchanteur-paris.html

NoRMa aZurA iSMaiL said...

salam...

saya join..

http://contestheartyz.blogspot.com/2011/02/2nd-contestsaya-mau-itu-enchanteur.html

thanx

nanakimie said...

nana ada edit entry yg nana join tu:)
jgn lupa terjah yer..

LYA m@m@ ASYA said...

FOLLOWER KE 68 - LYA MAMA ASYA

JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

TQ

MaMa CyDa said...

mama join yek ...

http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

...mommy jue... said...

saya join =)

http://mommysukacontest.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

ajumohit said...

http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

Saya dah follow and join ye

umiliza989 said...

assalam...
saya join nie

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/03/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

b a m b a m ' s said...

cik bambam join yer.. :p

http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

mariah_smile said...

saya join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

**Sy!eRA_N** said...

follow+join contest..feel free 2 cekidout okeyh..=)

http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/contest-saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

deqlis said...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

deqlis join ya..timaceh:)

MiMie AddNin said...

join jugak...
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/03/2nd-contestsaya-mau-itu-enchanteur.html

DIDOT said...

salam perkenalan..
didot pun da join..
jemput singgah..
http://udynadya.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html
tq..;)

nard deen,, said...

salam cik didot..bukan copy link sy ye..hehe..salah link tu:)

miera momo chan said...

miera join!

follower ke 77:miera momo chan

link:
http://mieramomochan.blogspot.com/2011/03/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

aKu,diA dAN kAmu~ said...

saye join ye..

ni entri saye..

http://nurul110706.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

cikpuanhady said...

salam..saya join..entri autopublish jam 2.17 pagi nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/2nd-contest-saya-mau-itu-enchanteur.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Chekgu Azrine said...

joined

http://chekguazrinedancontest.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

kakngah said...

hai...
harap masih sempat lg menjointkn dri.. :P

my n3 >>> <a href='http://gengggkapak.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html">saya mau itu ENCHANTEUR PARIS !!</a>

DIDOT said...

sori..terslh copy..heheh..
nei yg betul ek..
http://didot81.blogspot.com/2011/03/saya-mau-itu-enchanteur-paris.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...