Wednesday, February 2, 2011

the winners of 1'st CONTEST .. 200 days ANNIVERSARY is....

okeyh..setelah diamat-amati..takla susah sangat nak wat keputusan sebab sikit jek yang masuk.. hehehe..
okeyh jom tengok..
setelah nadia tapis2 semua pemenang.. cume ade 12orang sahaje yang jawab dengan betol ye :)
.......::: jawapannya :::.......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

11 JUN 2010

maka dengan hadiah yang cume ade 7 tempat sahaja , nadia terpaksa buang lagi 5 orang yang selebihnye..
nadia mintak maaf ye kawan2.. harap korang sudi join contest special yang akan nadia buat lepas ni :)
so , dipendekkan cerita , berikut adelah pemenangnye !!

.....:: pemenang 1, 2, dan 3 ::.....



dan ni plak hadiah saguhati untuk ... :)


pemenang-pemenag dipilih dari tepatnya tekaan tarikh tersebut..

okeyh, let say , nadia kan bagi 3x untuk kawan-kawan semua menembak right ?? .. 
then, tembakan pertama atau kedua yang tepat adalah didahulukan :) ..
tapi kalau ade yang dah teka betol , tapi still tak menang, maknenye nadia dah tapis lagi and amek pemenang daripada cepatnya respon diorang ke contest ni..

nadia mintak maaf jikalau ade salah ye :)
harap kawan2 sudi join next contest ni nanti ..

bagi sesiape yang dah diumumkan sebagai pemenang.. harap korang semua bagi ..

e-mail
rangkaian telepon korang ( mxs / cel / digi )

dan letak kat comment box di entry ni okey !
harap semua sudi bagi kerjasama dengan nadia ye.. sebab nadia nak cepat ..
nadia bagi tempoh pada korang sampai sebelum 12 malam ni ye ..
lepas dari waktu tu, nadia akan ambil pemenang baru kalau ade yang tak tuntut lagi :)
SETUJU??
NADIA SETUJU ! :) 


**dialu-alukan LIKE :B

9 comments:

Cute MuM said...

email: nuruluyunmazlan@yahoo.com
celcom

cikpuanhady said...

thanks dear coz sudi pilih me.. ni my emel sz_ishak@yahoo.com.. nak celcom..ngee..

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri, tapi publish jam 11.30 sok pagi kat blog nih..thanks tau..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

nard deen,, said...

thnks gak sudi join :)

cikanna said...

tahniah pada pemenang

shera haifa said...

tmpoh masa yg dberikan terlalu singkat kot..buatkan sy xperasan..xmngapalah xde rezeki..

fadwa said...

huuu...
saya dah terlambat ke??
saya balik kampung akak..
maaf sangat:(

shera haifa said...

andai sy masih dikira bertuah..email kan kpd sy cute_hakirow@yahoo.com berita gembira ini..
tq~~

misz l0vely said...

l0rh...
serius...
xperasan p0wn h0neyz menang...
lama xbuka bl0g...
kiranya xdapat hadiah ar nie??..
cdeynyer...
xde rezeki k0wt...
huhuhu...
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...